Jeroen van de Kerkhof

Mijn taak is het organiseren van de leiderschapsreizen en het begeleiden van de deelnemers en coaches tijdens de reizen. Een rol die zich grotendeels afspeelt achter de schermen met als doel totale ontzorging van alles en iedereen. Zodat de deelnemers optimaal hun kansen kunnen benuttenen en hun gestelde doelen van deze reis kunnen bereiken.

Transformatie

Mijn persoonlijke drijfveer voor alle leiderschapsreizen is de transformatie van de deelnemer te faciliteren vanaf het moment van vertrek tot het einde van de reis. Op de eerste dag zie ik een enthousiaste, ongeduldige groep deelnemers die vol spanning en gretig het avontuur tegemoet willen gaan. Gedurende de reis zie ik de deelnemers vertragen, de stilte opzoeken en stapsgewijs in verbinding komen met hun buik, hart en hoofd. Door de verkregen inzichten hebben de deelnemers aan het einde van de reis een hele andere blik in hun ogen, dan toen ze aan de reis begonnen. De inzichten en ervaringen die ze hebben opgedaan, hebben hen blijvend veranderd.

Storm in glas water

Door te vertragen en te reflecteren kun je erachter komen wie je werkelijk bent, wat je wilt en niet wilt, waar je energie van gaat stromen en waarvan niet. Ik wens deelnemers toe weer thuis te komen in hun lijf waar hoofd, hart en buik verbonden zijn met elkaar. Ik vergelijk dit altijd met een storm in een glas water. De storm is de drukte waarin we leven. Doordat we soms slecht voor onszelf zorgen, is het water niet meer helder maar troebel. Zet je het glas even neer (door op reis te gaan en tijd voor reflectie te pakken), dan komt het water tot stilstand. Het wordt weer helder, net als je eigen zelfbeeld. Besef dat dit tijd kost. Pas na het vertragen en in stilte zijn, komen de antwoorden en inzichten. Mijn advies: durf te vertragen – om daarna weer te kunnen versnellen.

Gezin

Ik zit in een nieuwe fase van mijn leven. Na ruim 300 reizen wereldwijd georganiseerd en begeleid te hebben voor anderen, kijk ik nu enorm naar uit om op reis te gaan met mijn gezin en mooie ervaringen te beleven. Onlangs heb ik een trip met mijn gezin gemaakt naar Marokko. Het is magisch om met hun de beleving van natuurfenomenen, cultuurverschillen, verschillende smaken gerechten en imposante bouwwerken te delen. En ik zou heel graag mezelf willen vervoeren door mijn vliegbrevet te halen!


Jeroen van de Kerkhof (Organisatie en begeleiding)

Mobiel: 06-26532256

Email: jeroen@dewijzereiziger.nl