Mirjam van den Boezem

Ik gun het iedereen zo enorm om eens een reis te maken met jezelf, in een groep en in de natuurlijke omgeving. Je komt dan echt tot inzichten waar je met je verstand geen verklaringen voor kan vinden. Je kunt je zo makkelijk en snel verbinden met wie je daadwerkelijk bent. Een groot cadeau aan jezelf, dat niemand ooit nog van je kan afpakken. En de inzichten zijn altijd passend bij waar jij op dat moment in je ontwikkeling staat. Na zo’n reis denk en doe je echt anders dan daarvoor. Misschien is het wel één van de belangrijkste investeringen in jezelf. Durf eens een keer echt voor jezelf te kiezen!

Hart

Tijdens de reis naar Slovenië voelde ik dat we in een heel bijzonder, magisch dal waren. De energie voelde er zo anders dan op andere plekken, dat deed ook daadwerkelijk iets met de deelnemers. Machtig en bijzonder om te zien hoe de natuur mensen helpt om life-changing inzichten op te doen, vanuit een totale verbondenheid met hun hart. Daar zijn eigenlijk geen woorden voor!

Innerlijke wijsheid

Mijn grootste droom is dat ik meerdere bijzondere energetische plekken op deze wereld mag bezoeken om samen te ervaren en voelen dat we weer volledig verbonden kunnen zijn met onze eigen energie, kracht en met de natuur om ons heen. Daarbij zou ik heel graag in aanraking willen komen met de oude wijsheid van lokale stammen en sjamanen. Afrika, Peru en Mongolië staan zeker op mijn wensenlijstje, maar ook de indianen uit Zuid- en Noord Amerika, de Bushmen uit Namibië en de Aboriginals uit Australië wil ik graag ontmoeten. Ik geloof dat er veel meer wijsheid is dan dat we nu beseffen en dat we allemaal weer kunnen beschikken over deze innerlijke wijsheid.

Zonder vooroordelen

Ik vond het mooi om te horen van deelnemers dat ik me zonder vooroordelen openstel. Zoals iemand me zei: “Je bent een coach met een groot hart. Al wandelend weet je te prikkelen om antwoorden te vinden op vragen waarvan ik zelf niet wist dat ik er een antwoord op zocht. Oprecht en nieuwsgierig vraag je door tot de kern – en dat had ik nodig.”

“Mirjam gaat met je op zoek naar je oorspronkelijkheid. Wonderbaarlijk snel ontdek je met haar waar je kracht zit. Ze leert je om hier steeds naar terug te keren.”