Een onuitwisbare reis voor en naar jezelf!
Door dewijzereiziger | 11/12/2017 | Geplaatst in: Ervaringen

 

Sacha, beleidsadviseur semi-overheid, 41 jaar over mijn reis naar Zuid-Afrika

Deze reis is voor mij een onuitwisbare ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Het was voor mij heel fijn om meerdere dagen niks te hoeven doen er alleen maar te mogen “zijn” in een prachtige magische omgeving. Ook heb ik ervaren hoe prettig het is om echt helemaal bij mijn gevoel te kunnen komen en van daaruit te kunnen leven. Het letterlijk even helemaal uitchecken van de dagdagelijkse westerse rationele wereld is daarbij essentieel geweest.

Naast alle mooie, bijzondere, grappige, pure en magische belevenissen waren er ook zeker heftige en confronterende momenten. Oude pijnen, angsten en verdriet hebben zich meerdere keren getoond en juist op die momenten was het heel fijn, behulpzaam, nuttig en bijzonder dat Mirjam en Dorien samen konden ondersteunen om door mijn oude pijnen, angsten en verdriet te gaan. Dit soort momenten zijn niet altijd leuk en soms ook echt heftig, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik persoonlijk kan groeien. Deze reis was niet alleen een individuele reis voor en naar mezelf, maar ook een reis waarin we als groep zijn gegroeid. We begonnen als individuele deelnemers kijkend naar de coaches en eindigde als een verbonden gelijkwaardige groep die gevoelsmatig helemaal op elkaar was afgestemd.

Kortom een reis om nooit te vergeten, om vast te houden, te herbeleven en om zo weer over te doen. Waarom? Omdat mijn ervaring om enkel en alleen te kunnen leven en vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie er één is, die ik nooit meer los wil laten! Dit heeft ervoor gezorgd dat uiteindelijk mijn echte “ik” zich heeft getoond!

 

 

 

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat de meest recente informatie over onze leiderschapsreizen.

inschrijven