Krachtig leiderschap in IJsland

Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.”
Confucius

Dag 1 
Welkom in IJsland op Keflavik Airport. We gaan op weg naar Thorsmork. Onderweg dineren we in een lokaal restaurant in Hella. We brengen de nacht door in een traditionele berghut.

Dag 2
Na een stevig ontbijt in de berghut maken we ons op voor een vier uur durende wandeltocht door het heuvelachtige gebied in het zuiden van IJsland. Dit gebied is vernoemd naar de Germaanse god Thor. Bepakt met rugzak en tent slaan we ons tentenkamp op, hoog in deze indrukwekkende bergen.

Dag 3
Deze dag staat in het teken van rust met een stiltewandeling door een canyon. In een hostel in Skogar bereiden we gezamenlijk ons eigen diner. We overnachten in tweepersoonskamers met gedeelde faciliteiten.

Dag 4
Een ontmoeting met het ijs. We vertrekken naar Solheimajokull voor een gletsjertocht en krijgen de vaardigheden van het ijsklimmen bijgebracht tijdens een clinic. We brengen de nacht door in het hostel.

Dag 5
Na het ontbijt vertrekken we naar Hveragerdi voor een wandeling naar de hotsprings. Vervolgens reizen we door naar Leidarendi voor een tocht door de onderwereld van IJsland. In Keflavik overnachten we in een hotel.

Dag 6
Transfer naar de airport voor een vroege terugreis naar Nederland.

De begeleiders
Elke reis wordt begeleid door twee ervaren leiderschapscoaches. Erwin, Marije, Klaas en Cindy gaan mee in wisselende samenstelling. Tijdens de reis ondersteunen we je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en dagen je flink uit. Want ook wij houden van het bereiken van resultaten!

Onze aanpak
We maken gebruik van krachtige (coach)methodieken die je dichter bij jezelf brengen, je bewustmaken van jouw automatische patronen en inzicht geven in je persoonlijke en zakelijke verlangen(s). Daarnaast zetten we onszelf in als instrument, met ons gevoel, onze intuïtieve gaven en met een open hart. Door de natuur, de stilte en de oefeningen, kom je tot inzichten die je vooraf (met je hoofd) niet had kunnen bedenken.

Dit zeggen deelnemers:
‘De begeleiders waren zeer professioneel, respectvol, scherp en aandachtig. Ze wisten een hele open veilige sfeer te creëren, waardoor ik me helemaal durfde te laten zien.’
‘Ik heb echt stappen vooruit kunnen zetten, heb oude overtuigingen achter me kunnen laten en kijk ernaar uit mijn nieuwe inzichten in mijn afdeling te gaan toepassen.’