Dag 1 
Vlucht van Brussel, vliegveld Zaventem, naar Ljubljana. We starten de trip met een mooie trektocht onder leiding van een berggids. We eindigen in een authentieke berghut, genieten met elkaar van een traditionele en stevige maaltijd en brengen daar de nacht door.

Dag 2
De tweede dag beginnen we in alle rust tijdens een stilte wandeling over de Vrsic pas, richting de bron van de rivier de Soča. Hier krijg je een spannende en fysieke uitdaging aangeboden en een impactvol avondprogramma. We overnachten in een berghut in de magische vallei van Trenta.

Dag 3
Aan de bron van de Soča rivier ontdekken we het terrein op de mountainbike. In het hippe outdoordorp Bovec dineren we in een lokaal restaurant en overnachten in een hotel.

Dag 4
Vandaag trotseren we de Soča rivier en werken toe naar een hernieuwde versie van onszelf. We overnachten wederom in het hotel in Bovec.

Dag 5
Op de laatste dag bezoeken we de prachtige watervallen en wagen een sprong in het diepe. Na een koninklijk diner op hoogte in kasteel Bled gaan we onderweg naar de luchthaven voor de terugtocht naar huis.

 

De begeleiders

Elke reis wordt begeleid door twee ervaren leiderschapscoaches. Erwin, Marije, Klaas en Cindy gaan mee in wisselende samenstelling. Tijdens de reis ondersteunen we je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en dagen je flink uit.

Onze aanpak

We maken gebruik van krachtige (coach)methodieken die je dichter bij jezelf brengen, je bewustmaken van jouw automatische patronen en je inzicht geven in je persoonlijke en verlangens en ambities. Daarnaast zetten we onszelf in als instrument, met ons gevoel en onze intuïtie én met een open hart. Door de natuur, de stilte en de oefeningen, kom je tot inzichten die je vooraf (met je hoofd) niet had kunnen bedenken.

Dit zeggen deelnemers:
‘Een intense reis waar ruimte was voor een ieder zijn eigen proces. Diepgaande oefeningen hebben mij op een dieper niveau wakker gemaakt.’
‘Een reis waarbij ik onbewuste inzichten helder en persoonlijk heb kunnen maken en mentale grenzen heb verlegd.’
‘Bijzonder nuttige reis waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben.’
‘Een geweldige ervaring die je iedereen gunt!’