Natuurlijk leiderschap in Zuid-Afrika

De natuur als kompas voor je volgende stap

 

” To find your innerself, you have to start exploring. “

 

Dag 1 

In de ochtend vertrek vanaf Schiphol naar Johannesburg, waar we in de avond aankomen. Overnachting op de luchthaven.

Dag 2

Na het ontbijt vertrekken we met onze eigen gids en busje naar Kaapsehoop. In de middag een begeleide tour naar Adams Calendar. Vervolgens rijden we door naar Hazyview, waar we overnachten.

Dag 3

Na het ontbijt vertrekken we naar ons safari camp aan de oevers van Great Letaba River, waar we genieten van het wild dat in de rivier onder het kamp komt drinken. We overnachten in een safari-tent.

Dag 4

Na een ochtendwandeling en het ontbijt vertrekken we naar een cultural camp aan de Klein Letaba River, een gebied waar natuur, economie en spiritualiteit worden geïntegreerd. De lokale bevolking neemt ons mee op pad naar voor hen bijzondere plekken, als bijvoorbeeld een hot spring.

Dag 5

Baleni Camp, waar we met meditatie en stilte werken. Deze dag ontmoeten we de Tsonga Sangoma – een ‘wijze’ van de Tsonga’s.

Dag 6

Na het ontbijt rijden we naar Soutpansberg, het meest noordelijke gebergte in Zuid-Afrika, onderdeel van het UNESCO Vhembe Biosphere Reserve. Voorts dompelen we ons onder in het Venda gebied.

Dag 7

Nog een dag in dit prachtige Venda gebied. Ook deze dag veel aandacht voor onze persoonlijke transformatieprocessen.

Dag 8

Na het ontbijt zullen we weer richting Johannesburg rijden, waar we in de avond een laatste afsluitend diner zullen hebben. Tegen middernacht pakken we het vliegtuig terug naar Nederland.

Dag 9

In de ochtend aankomst op Schiphol.

De begeleiders?
Mirjam van den Boezem en Dorien Witte begeleiden deze reis. Ze zijn ervaren coaches die ervan genieten mensen te verbinden met zichzelf en met anderen. Ze zijn in staat echte transformaties in gang te zetten. Daarbij maken ze gebruik van beproefde coachmethodieken, -instrumenten en hun intuïtie. Je komt tot inzichten die je vooraf niet had kunnen bedenken!

Dit zeggen deelnemers:
‘De manier waarop Mirjam en Dorien ons als groep begeleidden, is van een heel hoog niveau en absoluut onderscheidend. Zuiver & professioneel, krachtig & kwetsbaar, open & nieuwsgierig, praktisch & holistisch.’
‘Het samenzijn met Dorien en Mirjam voelt als een veilig en warm bad, als thuiskomen. Groei, nieuwe inzichten, creativiteit en energie neem je mee naar huis.