Door: dewijzereiziger | 11/05/2020 | Geplaatst in: Nieuws

Margreet, senior klantadviseur Gemeente Goeree-Overflakkee over Slovenië

“Komen tot inzichten door uitzichten” is de quote die mij het meest is bijgebleven van de reis naar Slovenië. Wat me verder is bijgebleven is hoe bijzonder het was om zo snel “close” te worden met de overige deelnemers.

Lees meer
Door: dewijzereiziger | 11/12/2017 | Geplaatst in: Ervaringen

 

Sacha, beleidsadviseur semi-overheid, 41 jaar over mijn reis naar Zuid-Afrika

Deze reis is voor mij een onuitwisbare ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Het was voor mij heel fijn om meerdere dagen niks te hoeven doen er alleen maar te mogen “zijn” in een prachtige magische omgeving. Ook heb ik ervaren hoe prettig het is om echt helemaal bij mijn gevoel te kunnen komen en van daaruit te kunnen leven. Het letterlijk even helemaal uitchecken van de dagdagelijkse westerse rationele wereld is daarbij essentieel geweest.

Lees meer
Door: dewijzereiziger | 08/12/2017 | Geplaatst in: Ervaringen

Britt, young professional, 24 jaar over mijn reis naar Zuid-Afrika

Vier weken voordat de reis naar Zuid-Afrika gepland stond, leerde ik Mirjam vd Boezem kennen. Ik had haar gevraagd om hulp en na maanden voelde ik de energie weer stromen. Dat ik vervolgens mee zou gaan op deze onvergetelijke reis, had ik niet kunnen bedenken. Maar na de informatie- en kennismakingsavond, waarop ik o.a. Dorien Witte ontmoette, wist ik het zeker: Ja, ik ga mee! Met de uitdaging om te vertrouwen op het onbekende.

Lees meer
Op de hoogte
blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat de meest recente informatie over onze leiderschapsreizen.