Komen tot inzichten door uitzichten
Door dewijzereiziger | 11/05/2020 | Geplaatst in: Nieuws

Margreet, senior klantadviseur Gemeente Goeree-Overflakkee over Slovenië

“Komen tot inzichten door uitzichten” is de quote die mij het meest is bijgebleven van de reis naar Slovenië. Wat me verder is bijgebleven is hoe bijzonder het was om zo snel “close” te worden met de overige deelnemers. Het waren immers allemaal onbekenden voor mij. Vrij snel waren we een hechte groep en heel open naar elkaar toe.
Daar moet je ook wel voor openstaan als je een dergelijke reis gaat maken.

Het waren hele intensieve dagen afgewisseld met hele leuke activiteiten. Ik sta na deze reis bewuster in het leven en maak meer bewuste keuzes. Ik kijk daarbij naar mijn eigen ik en mijn eigen normen en waarden. Om te voorkomen dat ik terugval in oude gewoontes heb ik een schilderij laten afdrukken op hout van de prachtige Sloveense natuur en het blauwe water. Deze hangt op een prominente plek in de woonkamer. Verder heb ik met kerst een dagboek gekregen van https://vertellis.nl/ wat mij helpt mijn gedachten te ordenen.
De reis gaat niet alleen letterlijk door bergen en dalen. Ook je gedachten en gevoelens gaan door bergen en dalen. Daarom is het fijn dat Cindy en Erwin er zijn als coach.

Margreet Ouwens

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat de meest recente informatie over onze leiderschapsreizen.

inschrijven