Bezielend leiderschap Cambodja

Verken en ontdek de reden van jouw zijn

We hebben bijzonder krachtige en bezielende mensen ontmoet met verhalen die mij inspireerden. Door deze ervaring voel ik meer dat ik aan het roer sta van mijn eigen leven..

Cambodja is onze bestemming voor een reis naar ‘zingevend leiderschap’. In een groep van maximaal 8 deelnemers ga je op zoek naar jouw ambities en drijfveren op het gebied van persoonlijk leiderschap. Het resultaat? Meer inzicht in de diepere betekenis van je leven; wat drijft jou en waarvoor sta je iedere ochtend op?

IKIGAI

Tijdens de reis maken we gebruik van de Japanse levenslessen van Ikigai om jouw drijfveren in het leven te ontdekken.

In een ontspannen sfeer, los van hedendaagse prikkels – met enerzijds fysieke en mentale uitdaging – maar ook voldoende tijd voor jezelf, ga je de ontdekkingstocht aan. We verkennen “waar jij voor staat” en doorlopen een persoonlijk leiderschapsprogramma met jouw specifieke vragen. Dit maakt deze reis tot een bijzondere ervaring.

Cambodja

Met zijn indrukwekkende natuur, cultuur en rijke historie in combinatie met oude wijsheden is Cambodja een waanzinnig mooie en inspirerende plek. De bijzondere ontmoetingen met locals, de begeleiding van professionele leiderschapscoaches en het delen van je ervaringen met andere deelnemers, nodigen uit tot het verkennen en bewustworden van je eigen missie.

Pure Dream Centre

De Stichting Pure Dream Centre is een inspiratiebron en drijvende kracht voor deze reis. De missie van het Pure Dream Centre is het bijdragen aan een betere toekomst voor kansarme kinderen uit de Kandek gemeenschap in Cambodja. Met hun motto; ‘Live your dream’ worden studenten begeleid in het ontwikkelen van hun talenten en drijfveren. De ontmoetingen, gezamenlijke activiteiten en het uitwisselen van ervaringen met lokale mensen vormen een essentieel onderdeel van het programma. Aan beide kanten leidt dit tot bijzonder waardevolle inspiratie, inzichten en lessen die je beslist nog heel lang bij zullen blijven.

 

Wat moet je weten
Aantal deelnemers

maximaal 8

Investering
De kosten voor deze reis bedragen €3.950,- per persoon.* Dit bedrag is exclusief BTW en vliegticket.
*100% aftrekbaar werkkostenregeling
Inclusief
  • persoonlijke intake & kennismakingsavond vooraf
  • alle overnachtingen
  • ontbijt, lunch & diner, fooien
  • alle transfers (exclusief vliegreis naar Cambodja)
  • full-time begeleiding van ervaren leiderschapscoaches
  • coachsessies (groep & individueel)
  • een gezamenlijke evaluatie-avond achteraf.
Niet inbegrepen
  • persoonlijke uitgaven
  • vliegticket naar Siem Reap
  • reis- en annuleringsverzekering
Aanpassing door koerswijzigingen voorbehouden!
Galerij
CAMBODJA- AANKOMENDE REIZEN (onder voorbehoud)
24/10/2024 t/m 02/11/2024
|
10 dagen

Galerij