De Wijze Wandeling

Voor wie het optimale uit het leven wil halen!
De Wijze Wandeling biedt rust en ruimte om tot diepere inzichten over jouw eigen leven te komen. Rust en ruimte om te ontdekken wie en waar je écht wil zijn

 

De Wijze wandeling is voor iedereen die op zoek is naar een verdiept inzicht en het gesprek met zichzelf wil aangaan. Voor iedereen die niet bang is om op zoek te gaan naar nieuwe antwoorden op bestaande vragen en daarbij gecoacht wil worden.

Tijdens de Wijze Wandeling gaan we ruim 2 dagen aan de slag met jouw persoonlijke vragen, onderliggende behoeftes, belemmeringen en nieuwe mogelijkheden. We verruimen jouw blik en geven richting zodat je door kunt pakken om te doen en bereiken waar je écht naar verlangt.

Begeleiding

De reis wordt begeleid door de ervaren leiderschapscoaches Erwin Dohmen en Cindy van den Hove. Zij coachen je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen.

Ze maken gebruik van krachtige (coach)methodieken die je dichter bij jezelf brengen, je bewustmaken en inzicht geven in jouw persoonlijke verlangens en ambities.

Informatie

Wanneer je vragen hebt, wil deelnemen of gewoon nieuwsgierig bent naar andere geïnteresseerde wandelaars  laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Direct inschrijven mag ook, kies dan onder aan deze pagina de datum dat je wil deelnemen en klik op contactformulier.

Wat moet je weten
aantal deelnemers

4-6

investering

1495 EURO exclusief BTW

Inclusief
  • 2 overnachtingen in een eenpersoonskamer op een groene, prachtige locatie met uitzicht op  natuurschoon
  • Vanaf dinsdagavond alles verzorgd: ontbijt, lunch en diner op woensdag en op donderdag ontbijt en lunch alles inclusief begeleidende drankjes
  • professionele coaching en begeleiding, met optie voor vervolg na afloop
  • virtuele kennismakingsbijeenkomst vooraf
  • evaluatie en afrondingssessie 4 weken na de wandeling
Data

23 januari* tot en met 25 januari 2024

25 juni* tot en met 27 juni 2024

1 oktober* tot en met 3 oktober 2024

*programma start dinsdagavond om 19:30u

Galerij
De Wijze Wandeling aankomende data
23/01/2024 t/m 25/01/2024
|
3 dagen
25/06/2024 t/m 27/06/2024
|
3 dagen
01/10/2024 t/m 03/10/2024
|
3 dagen

Galerij