Start exploring
Door dewijzereiziger | 08/12/2017 | Geplaatst in: Ervaringen

Britt, young professional, 24 jaar over mijn reis naar Zuid-Afrika

Vier weken voordat de reis naar Zuid-Afrika gepland stond, leerde ik Mirjam vd Boezem kennen. Ik had haar gevraagd om hulp en na maanden voelde ik de energie weer stromen. Dat ik vervolgens mee zou gaan op deze onvergetelijke reis, had ik niet kunnen bedenken. Maar na de informatie- en kennismakingsavond, waarop ik o.a. Dorien Witte ontmoette, wist ik het zeker: Ja, ik ga mee! Met de uitdaging om te vertrouwen op het onbekende.

Inspirerend en onbeschrijfelijk zijn de woorden die de reis het beste beschrijven voor mij. Dit kwam door de magische plekken die we bezochten en het pure en ongerepte natuur van Zuid-Afrika. Maar hoofdzakelijk door de ontdekkingen samen met de groep, iedere dag opnieuw. Door deze unieke ervaringen heb ik het gevoel gehad weken weg te zijn geweest.

De samenwerking tussen Mirjam en Dorien tijdens de reis was aangenaam en sterk. Bij de verschillende coach- en helingsessies vulde zij elkaar mooi aan en ik voelde mij bevoorrecht om hier bij aan te mogen sluiten. Zij hebben mij geholpen om bepaalde thema’s in Zuid-Afrika te laten. Daarvoor heb ik vertrouwen, liefde en kracht mee terug naar Nederland mogen nemen.

Mirjam en Dorien, jullie hebben mij zo geïnspireerd! Dank jullie wel voor het delen van jullie kennis en voor deze ervaring.

– To find your innerself, you have to start exploring –

 

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang met regelmaat de meest recente informatie over onze leiderschapsreizen.

inschrijven